Εταιρικό Προφίλ

Εταιρία – Ιστορικό

Αξιότιμη Κυρία, Αξιότιμε Κύριε.

Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας σχετικά με την εταιρία και τα προϊόντα μας και για το λόγο αυτό σας παραθέτουμε
παρακάτω μία μικρή παρουσίαση της εταιρίας μας και της υπάρχουσας κατάστασης στην αγορά για το θέμα του φωτισμού.

Πολύ σύντομα και από το 2012 όπως ήδη θα γνωρίζετε, θα είμαστε υποχρεωμένοι να αντικαταστήσουμε όλους τους λαμπτήρες που έχουμε στα σπίτια και τις εργασίες μας σύμφωνα με τη σχετική κοινωνική οδηγία, με τους λαμπτήρες εξοικονόμησης ενέργειας νέας τεχνολογίας LED, ή τους λαμπτήρες CFL (οι οποίοι όμως περιέχουν βλαβερά στοιχεία για τον ανθρώπινο οργανισμό, όπως υδράργυρο, κάδμιο, μόλυβδο κλπ., έναντι των λαμπτήρων LED, οι οποίοι είναι απόλυτα οικολογικοί και ανακυκλώσιμοι και πετυχαίνουν μια επιπλέον οικονομία, έναντι των CFL, άνω του 70% σε πολλές περιπτώσεις).

Η Ευρωπαϊκή Ένωση βάσει της οδηγίας 2005/32/ ΕΚ έχει εκδώσει στις 18/03/2008 κανονισμό, ο οποίος ορίζει ότι από την 01/09/2009 οι λαμπτήρες πυρακτώσεως των 100w και άνω, σταματούν να παράγονται και να διατίθενται στην αγορά και ακολουθούν όλοι οι λαμπτήρες πυρακτώσεως κάτω των 100 watt, οι λαμπτήρες αλογόνου και οι λαμπτήρες φθορισμού μέχρι και το 2012. Επιπλέον από το Ελληνικό Κράτος και βάσει του νόμου 3661/2008 επιβάλλεται από 01-01-2011 η έκδοση ενεργειακού πιστοποιητικού από όλα τα κτίρια άνω των 1.000 m2, το οποίο αφορά όχι μόνο το φωτισμό, αλλά την όλη ενεργειακή κατανάλωση.

Η εταιρία Moon Energy που εδρεύει τα κεντρικά της στην Λεωφ.Αθηνών Σουνίου 23 Πέτα Κουβαρά, με υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, φέρνει στην ελληνική αγορά λαμπτήρες LED υψηλής ποιότητας, στις καλύτερες τιμές, των οποίων τα τεχνικά και φωτομετρικά χαρακτηριστικά ελέγχονται και φέρουν όλες τις απαραίτητες διεθνείς πιστοποιήσεις.
Η Μoon Energy η οποία ασχολείται αποκλειστικά με την εισαγωγή κι εμπορία λαμπτήρων τεχνολογίας LED τελευταίας γενιάς, είναι μία καινοτόμος και δυναμική εταιρία και η πρώτη ίσως στην Ελλάδα αυτή την στιγμή που καλύπτει έως και το 90% των γενικών εφαρμογών φωτισμού με λαμπτήρες τεχνολογίας LED.

Στην αγορά αυτή την στιγμή υπάρχουν περισσότερα από 2.000 είδη λαμπτήρων τα οποία σιγά σιγά τείνουν προς κατάργηση. Λόγω της γενικευμένης οικονομικής κρίσης που ζούμε και της γενικότερης εικόνας της εγχώριας αγοράς, καταλαβαίνουμε ότι μία επένδυση για να εγκριθεί, να υλοποιηθεί και να είναι βιώσιμη πρέπει να είναι πλήρως εξασφαλισμένη και συμφέρουσα. Γι’ αυτό ακριβώς το λόγο η εταιρία Moon Energy:

  • Προσφέρει 3 έτη γραπτή εγγύηση με δυνατότητα άμεσης αντικατάστασης του χαλασμένου λαμπτήρα.
  • Προσφέρει τις καλύτερες τιμές βάσει ποιότητας στην αγορά.
  • Εγγυάται εξοικονόμηση ενέργειας κατά τουλάχιστον 90% (υπάρχουν project τα οποία έχουμε φτάσει έως και 95%).
  • Συνεργάζεται με τους μεγαλύτερους οίκους κατασκευής λαμπτήρων LED οι οποίοι προσφέρουν αξιοπιστία και εξασφάλιση. Οι συγκεκριμένοι οίκοι, συνεργάζονται με την σειρά
    τους με εταιρείες κολοσσούς στον τομέα της ηλεκτρονικής, φέροντας και εφαρμόζοντας τα τεχνολογικά επιτεύγματα στον τομέα των LED.
  • Εισάγει προϊόντα με όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά από τους μεγαλύτερους διεθνείς οργανισμούς όπως είναι οι CE, ROHS που προσδίδουν αξιοπιστία και ασφάλεια.
  • Επιπλέον τα προϊόντα που εισάγονται, ελέγχονται και πιστοποιούνται από εξειδικευμένο άτομο του Ε.Μ.Π, ως προς τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους.
  • Παρέχει προϊόντα με πάνω από 50000 ώρες λειτουργίας, που δεν περιέχουν επικίνδυνες ουσίες όπως υδράργυρο, κάδμιο και μόλυβδο. Η απόσβεση τους έχει υπολογιστεί ότι κυμαίνεται μεταξύ 4 με 8 μηνών το συχνότερο έως και 1,5 χρόνο, ανάλογα με την χρήση που γίνεται. Δεν εκπέμπουν υψηλές θερμοκρασίες (μικρότερες από 65 βαθμούς Κελσίου) κι έτσι μειώνουν τον φόρτο και το κόστος λειτουργίας των κλιματιστικών το καλοκαίρι. Προσφέρουν άνετο και ξεκούραστο φωτισμό, με πολύ καλή ποιότητα χρώματος (για CRI μεγαλύτερο των 80 βαθμών Κελσίου).

Τέλος στα πλαίσια της επαγγελματικής δεοντολογίας, ευσυνειδησίας και σεβασμού απέναντι στον πελάτη, η εταιρεία μας διαθέτει ένα άκρως εκπαιδευμένο και καταρτισμένο προσωπικό έτοιμο να ανταπεξέλθει και να λύσει οποιοδήποτε πρόβλημα και απορία δημιουργηθεί σχετικά με την εφαρμογή και χρήση των λαμπτήρων μας.

Με εκτίμηση,
Moon Energy